Need to rent an office?

CALL: 020 3053 3882

Blog

Facebook’s new office space

Facebook’s new office space

Online social networking giant Facebook last month moved to new offices in California, at the Stanford Research Park. The new office space has an open-plan design, with many walls left purposefully unfinished – this is something of a blank canvas for Facebook employees, who are free to use the blank space as they see fit.

Employee Everett Katigbak tells the story of the move on the Facebook blog:

“Just as people make the space on the website their own, we’ve opted to do the same with our physical space. We’ve left a lot of the walls white and the spaces unfinished to encourage employees to add the finishing touches.”

The new office space is designed to allow collaboration. People and teams sit close together, with executives and managers seated in central areas where they are accessible to all employees.

What’s your office space like – and do you feel it gives you the best possible access to the people you work with most? What could you improve on? Feel free to comment about your office space or on this article below. For more information on serviced office space in the UK visit officebroker.com, or find out more about office space in the USA.

Pin on PinterestTweet about this on TwitterShare on LinkedInShare on Google+Share on Facebook

Author: | June 2, 2009 | 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *